Reklam:

Som vissa av er kanske har märkt så publiceras just nu inte trackbacks, trotts att det står att de är aktiverade. Detta beror inte på att jag inte publicerar dem utan på att det inte fungerar just nu. Det känns väldigt tråkigt att de inte fungerar då jag tycker att detta med att visa trackbacks är en viktig sak att göra när man bloggar, detta för att öppna upp för en diskussion, mer än bara i kommentarerna.

Jag skrev i forumet för WP-Support Sverige och genom moderatorn Mimo fick jag tipset om att det kunde bero på mitt webbhotell då h*n hade det problemet på sitt webbhotell (Manufrog). Efter detta testade jag att pinga på ett par olika sätt genom min gamla blogg och det visade sig då tyvärr inte fungera därifrån heller. Så antagligen beror det på One.com som jag idag har bloggen hos. Jag ska därför ta och kontakta dem så snart som möjligt för att förhoppningsvis kunna få det åtgärdat. Annars får jag väll titta på möjligheterna att flytta domänen till ett annat webbhotell.

Om någon undrar så kan jag säga att det däremot verkar fungera för mig att lämna trackbacks hos andra. Så bli inte helt förvånad om det inte skulle dyka upp en trackback från mig hos dig. Jag vill även passa på att be om ursäkt för detta och lova att jag inte hindrar några trackbacks från att visas. Jag har aldrig gjort det (med undantag från spamsidor som trackbackar för att få in reklam) och har inga planer på att inte göra det heller.

Har du haft liknande problem? Har du någon lösning? Lämna gärna en kommentar!

Tyckte du detta var intressant? Läs mer om vad andra bloggare skrivit om , , , , , , , , och om .

6 Responses to “Trackback problem hos One.com…”

Leave a Reply

*